ProeVkantoor genomineerd voor titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’!

ProeVkantoor

ProeVkantoor is gevestigd in Lutjebroek. Ondernemer Matthijs Post brengt met ProeVkantoor groenten en fruit van Noord-Hollandse bodem bij de mensen thuis èn op de werkvloer. Niet alleen lokale producten verspreidt hij met veel plezier, maar óók het verhaal dat erachter zit.

‘Ik vind het belangrijk dat je weet waar het eten op je bord vandaan komt!’ Aldus Matthijs ‘Teler en consument leren elkaar kennen met het doorbreken van de anonimiteit. Via nieuwsbrieven, social media en excursies naar de teler zorgt ProeVkantoor voor verbinding.’

In de pakketten die hij bij consumenten bezorgt, voegt hij altijd informatie over de telers van de producten toe. Op de werkvloer verzorgt Matthijs naast verschillende groente- en fruitleveringen ook complete vitaliteitscampagnes, waarin voeding, bewegen, ontspanning en duurzame inzetbaarheid centraal staan. Daarnaast werkt hij ook in samenwerking met andere organisaties op allerlei manieren aan het verkleinen van de afstand tussen de boer en de burger in Noord-Holland. Zo zette ProeVkantoor in 2021 met o.a. Local2Local en de Boeren van Amstel de voedselketen op de Amsterdamse Zuid-as op z’n kop.

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is dé ondernemingsverkiezing van de Provincie Noord-Holland. Met als missie om ondernemingen die het verschil maken in de spotlights te zetten en te waarderen voor hun prestaties. In 2022 wordt alweer de 15e editie van de verkiezing gehouden.

Op 25 mei zullen de winnaars tijdens een spectaculaire finaleavond in de Philharmonie in Haarlem bekend worden gemaakt.

ProeVkantoor zit bij de top 30 ondernemingen in de categorie MKB-klein. Naast MKB-klein zijn er ook de categorieën MKB-midden en Grootbedrijf en is er een speciale prijs voor jonge ondernemingen; de Belofte. Aanvullend op de juryprijzen per categorie, wordt er ieder jaar ook een publieksprijs uitgereikt, waarbij het publiek haar stem uit kan brengen op bedrijven die de finale hebben behaald. De selectie voor de finale moet nog plaatsvinden.

Trots en vol lof over ‘zijn’ boeren

Op social media reageerde Matthijs verheugd op zijn nominatie en draagt deze op aan ‘zijn’ telers:

Tip: ProeVkantoor cadeaupakket

Wie zijn of haar collega’s of relaties wil verrassen met een lokaal cadeaupakket kan bij ProeVkantoor terecht. Matthijs: “Lekkere producten hoeven niet van ver te komen. In Noord-Holland creëren lokale makers de meest bijzondere producten met bijzondere verhalen, en daar verrassen we je graag mee. Wij hebben een assortiment met honderden producten en stellen graag voor jou een maatwerkpakket samen met producten uit jouw regio, passend bij jouw bedrijf. Of dat nu gaat om een paaspakket, een borrelpakket, een vitaliteitspakket of een high tea pakket. De producten in onze lokale cadeaupakketten komen rechtstreeks van de lokale maker, die je hiermee steunt. Ze leggen dus geen vele kilometers af. Wel zo lekker voor de natuur en de footprint van jouw bedrijf. Of je nu 10 of 10.000 mensen wilt verrassen met een lokaal cadeaupakket, alles is mogelijk.”

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?