Kom genieten van de langste borrelplank ter wereld!

Tijdens ‘Proef de Beemster’ van 6 t/m 29 oktober 2023 laten enthousiaste ondernemers en agrariërs vol trots zien wat voor heerlijke streekproducten gemaakt en verbouwd worden in de streek. Bij de spectaculaire opening, op vrijdag 6 oktober 2023 van 16:30 tot 19:00 in de Markthal in Purmerend, kun je genieten van de 30 meter lange borrelplank.

De Beemster Borrelplank is een waar gastronomisch spektakel met een recordlengte van maar liefst 30 meter. Deze buitengewone plank biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de meest smakelijke hapjes uit de streek, allemaal met zorg en passie bereid door lokale producenten.

Het is een eerbetoon aan de culinaire schatten van de Beemster en een viering van de smaken die deze regio te bieden heeft. Voor meer informatie over het evenement en de Beemster Food Week, zie visitbeemster.nl/beemster-food-week. Mis deze kans niet om de Beemster Borrelplank te ervaren en ontdek de heerlijke lekkernijen van de streek. Het wordt een smaakvolle ervaring om nooit te vergeten!

Wil je dit unieke evenement niet missen? Meld je dan nu aan via deze link.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?