Inspiratiesafari brengt energie in de regio in beeld

Regio Zaanstreek-Waterland heeft een rijke makers cultuur. De streekproducten die zij maken zijn van hoge kwaliteit en in meerdere gevallen zelfs wereldwijd bekend. Het trotse gevoel over deze producten, de inspirerende verhalen en de productbeleving biedt veel kansen voor het recreatieve- en toeristische aanbod. Om dit zelf te ervaren hebben zijn ondernemers, bestuurders, beleidsmedewerkers en andere betrokkenen uitgenodigd tijdens de Regiosafari Zaanstreek-Waterland op 23 mei. De professionele aftermovie geeft een beeld van de energie in de regio.

In het ochtendprogramma hebben uiteenlopende sprekers interessante informatie en inzichten gedeeld over de (inter)nationale interesse in en het gebruik van streekproducten. ‘s Middags zijn de aanwezigen in drie groepen de regio in getrokken om bij indrukwekkende voorbeelden van streekproductenbeleving – op het bord, van het land en in het water – inspiratie op te doen.

Bureau Toerisme Laag Holland: "Wij werken met 7 gemeenten in de regio Zaanstreek-Waterland aan de verdere uitwerking van het plan om de beleving van de streekproducten (nog) verder te ontwikkelen en op de kaart te zetten. Heeft u hier ideeën over of wilt u hier aan mee werken, laat het ons dan weten. We ontvangen uw suggesties graag via info@laagholland.com."

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?