In de Future Food Challenge kijken studenten vooruit naar de supermarkt van 2040

Weet jij hoe de toekomst van de supermarkt eruitziet? Dutch Food Week vraagt deze weken ondernemende en innovatieve (mbo/hbo) studenten om hierover te praten met supermarktondernemers van nu. Tijdens de Future Food Challenge worden de studenten uitgedaagd om in kleine groepjes hun visie en ideeën uit te werken in een presentatie. In samenwerking met educatiepartners Aeres, HAS Hogeschool en Van Hall Larenstein, worden de studenten aangespoord mee te doen. Belangrijk, vindt Dutch Food Week. Want zij zijn Dé toekomst.

Hoe kijken studenten aan tegen de ‘beleving’ van de supermarkt? En hoe denken zij over het boodschappen doen van de toekomst? Waar denken zij dat de mogelijkheden liggen? Wie weet zien we hun idee straks wel in de praktijk.

Naast een gesprek met een supermarkt ondernemer, biedt Dutch Food Week begeleiding en een leuke prijs voor de drie beste ideeën. De winnaar krijgt ook een interview in het vakblad Food Personality. De inschrijving sluit 23 maart, en de prijsuitreiking volgt eind april. Meer informatie volgt uiteraard op onze website en social media.

Voor vragen of inschrijvingen kan men contact opnemen met Liesbeth Bonder : lbonder@dutchfoodweek.nl

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?