Goed idee in veenweidegebied? Wij.Land looft Innovatieprijs uit

Wij.land werkt aan behoud en herstel van het veenweidegebied. Daarvoor is stichting Wij.Land op zoek naar ondernemers met innovatieve ideeën die daaraan bijdragen. Door middel van een prijsvraag roept Wij.land jou op om je ondernemersplan te delen. Wie weet is het wat voor jou, en win je het prijzengeld om je idee uit te werken.

De prijzen lopen op tot €10.000. Onder andere Wilder Land, MOMA en Voedselmoeras gingen je voor.

De aanmeldingen kunnen in principe tot en met 19 juni worden ingezonden. op 8 juni kan je vragen stellen aan Wij.land tijdens een Q&A.
Hier vind je informatie over de Q&A op 8 juni.

Voor wat voor plannen?

“We zijn op zoek naar een plan waarmee ‘duurzaam verdiend’ kan worden. Nieuwe producten uít het landschap, nieuwe diensten ín en vóór het landschap. Vanwege de missie en expertise van Wij.land moet er verbinding zijn met landbouw en/of natuurbeheer in het veenweidegebied; activiteiten die ook in de stad zouden kunnen plaatsvinden (kantoor op de boerderij, coaching) komen in principe niet in aanmerking. Lees je goed in door de ondernemers te bekijken die Wij.land eerder heeft gesteund.. En lees meer over de finalisten en winnaars van de vorige editie.”

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?