De vragen
1: Hoe kunnen we start-ups in onze regio stimuleren voor de eiwittransitie? 2: Hoe kunnen retailers en cateraars verleiden om een meer plantaardig consumptiepatroon te bevorderen/te testen? (Verhouding dieet 60% plantaardig – 40% dierlijk)
Oogst van tafel onder leiding van Barbara Wiewel (gemeente Zaanstad)
Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt: Foodcluster trekt internationale investeerders van over de hele wereld aan Amsterdam dwingt 25% plant-based producten af in supermarkten
Oogst van tafel onder leiding van Maria van Boxtel (Land&Co)
Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt: Energieke gebundelde productielocatie maakt opschaling en innovatie mogelijk 200% groei in klimaatpositieve producten door lange-termijn financiering
Oogst van tafel onder leiding van Rob Janmaat (De Lynx)
Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt: Amsterdam hotspot eiwittransitie Eiwitindicator leidt supermarkten naar véél meer plantaardig
Oogst van tafel onder leiding van Daniël Banis (Ontwikkelingsbedrijf NHN)
Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt: BNP bestaat uit 25% plant-based producten 10e editie Plant Forward trekt meer bezoekers dan The Nextweb en ADE 2032