Discussies Bijeenkomst Eiwittransitie 24 juni 2022

De vragen

1: Hoe kunnen we start-ups in onze regio stimuleren voor de eiwittransitie?

2: Hoe kunnen retailers en cateraars verleiden om een meer plantaardig consumptiepatroon te bevorderen/te testen? (Verhouding dieet 60% plantaardig – 40% dierlijk)

Oogst van tafel onder leiding van Barbara Wiewel (gemeente Zaanstad)

Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt:

Foodcluster trekt internationale investeerders van over de hele wereld aan

Amsterdam dwingt 25% plant-based producten af in supermarkten

Oogst van tafel onder leiding van Maria van Boxtel (Land&Co)

Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt:

Energieke gebundelde productielocatie maakt opschaling en innovatie mogelijk

200% groei in klimaatpositieve producten door lange-termijn financiering

Oogst van tafel onder leiding van Rob Janmaat (De Lynx)

Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt:

Amsterdam hotspot eiwittransitie

Eiwitindicator leidt supermarkten naar véél meer plantaardig

Oogst van tafel onder leiding van Daniël Banis (Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Over een paar jaar in de krant als het aan deze discussietafel ligt:

BNP bestaat uit 25% plant-based producten

10e editie Plant Forward trekt meer bezoekers dan The Nextweb en ADE 2032

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?