Beemster geeft lokale producten podium tijdens Dutch Food Week

Van 8 tot en met 15 oktober is het weer Dutch Food Week. Enthousiaste horecaondernemers en gepassioneerde boeren en tuinders uit Purmerend en De Beemster grijpen deze week aan om extra te laten zien wat voor mooie voedselproducten er in de polder worden gemaakt. Ze doen dit in samenwerking met VISIT Beemster, gemeente Purmerend en De Beemsterling.

“De beroemde kaas kent natuurlijk iedereen. Maar wist je dat er nog veel meer van de speciale ziltige kleigrond van de Beemster polder komt? Aardappelen, verse knoflook, broccoli, spruitjes, vlees, fruit, sap, chocolade, honing en meer. Kom ook gezellig proeven!”

Activiteiten

Beemster Food Tour

Op zaterdag 15 oktober 2022 is er de Beemster Food Tour. Bestel een Food Tour tas en volg met de tas in je hand de route langs kraampjes en langs bijzondere plekken in Beemster en Purmerend. Onderweg vul je je tas met (h)eerlijke producten en kun je je laten verrassen met wat leuke & lekkere extra’s.

“De Beemster Food Tour inclusief geheel gevulde tas, route en nog een aantal extra’s vertegenwoordigd een waarde van ruim € 70. Wij bieden deze nu aan voor slechts € 49,50 en is te bestellen in de webshop van www.visitbeemster.nl.”

Beemster op het menu

Speciaal in het kader van de Dutch Food Week zet de horeca in deze periode zoveel mogelijk Beemster streekproducten op de menukaart. Laat je verrassen én inspireren. Schuif van 8 t/m 23 oktober aan bij een van de vele restaurants in Purmerend en De Beemster. Bij welk restaurant kom jij De Beemster proeven? Zie www.visitbeemster.nl voor de deelnemende restaurants.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?