GO!-NH gaat verder in 2021!

Het innovatie accelerator programma van de provincie Noord-Holland GO!-NH staat in de startblokken. Ditmaal georganiseerd door het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Innomics.

In de eerste helft van 2021 zal de zesde editie van het GO!-NH programma draaien. Ditmaal is er een Accelerator programma, voor validatie bij MKB bedrijven van duurzame innovaties maar daarnaast is er een Growth programma voor MKB-ers met groei behoefte en een Scale programma voor MKB-ers op zoek naar marktverbreding. Dit is dus nieuw toegevoegd aan het portfolio. 

In eerste instantie gaat het nu om een online programma dat mogelijk wordt aangepast wanneer de Corona-regels dit toelaten. Ondernemers die duurzame innovaties (gaan) ontwikkelen kunnen zich tot uiterlijk 9 februari inschrijven!  

Kijk voor meer informatie op: https://go-nh.nl/meer-informatie/ of donwload de flyer:

Vragenuurtjes

In de aanloop naar de sluiting van de inschrijfperiode hebben we een aantal vragenuurtjes ingepland. Heb je nog vragen over het één van de GO!-NH programma’s die onbeantwoord zijn? We zitten op een aantal dagen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden in de inloop vragenuurtjes. Hier kun je kennis maken met het team van GO!-NH en direct al je vragen stellen over het programma of jouw inschrijving. Aanmelden kan hier

  • Woensdag 27 januari 2021 – 16.00u – 17.00u
  • Vrijdag 5 februari 2021 – 15.00u – 16.00u
  • Maandag 8 februari 2021​ – 12.00u – 13.00u

Introductieijeekomsten

Op 14 en 20 januari of 3 februari zijn er introductiebijeenkomsten voor ondernemers. https://go-nh.nl/introductiebijeenkomsten/

GO!-NH versnelt innovatieve MKB-bedrijven, startups en scale-ups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. GO!-NH brengt relevante partijen bij elkaar om het ecosysteem in NoordHolland op het gebied van duurzame innovatie te activeren, te verbinden en te laten groeien. GO!-NH is een serie groeiversnelling programma’s (accelerators) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf. GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

Thema’s GO!-NH en additionele regionale en industrie challenges

Het GO!-NH programma is primair een programma om de economie in Noord-Holland te stimuleren. Er wordt gefocust op sectoren en netwerken zoals: bouw, beton, plastics, mobiliteit, chemie, fashion, agri & food, verpakkingsmateriaal, handel en horeca. Naast de plaatsen beschikbaar gesteld door de provincie Noord-Holland zijn er meer plekken beschikbaar gemaakt door onze partners waarmee we regionale en industrie challenges hebben uitgeschreven. Onder andere Techport, H20, Amsterdam Donut Coalitie en Amsterdam Economic Board hebben challenges opgesteld.

GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en 2019) en is één van de MKB-innovatieinstrumenten van de provincie Noord-Holland. Andere instrumenten om innovatie te stimuleren, zijn het investeringsgereedprogramma PIM, het Innovatiefonds (financiering proef- of concept-fase) en de MIT-subsidieregeling.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?