30 april: Webinar LNV Omschakelprogramma – Groeien naar morgen

“Voor boeren en tuinders die omschakelen naar een duurzame manier van produceren, is de financiering vaak één van de belemmeringen. In dit webinar informeren we je over het Omschakelprogramma dat helpt met deze uitdaging.”

Met het Omschakelprogramma stimuleert en ondersteunt  het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) agrarisch ondernemers bij het omschakelen naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Wat houdt het Omschakelprogramma in? Wat verstaan we onder het omschakelen naar toekomstbestendige landbouw? Wat voor soort financieringen verstrekt het pilot Investeringsfonds dat later in het voorjaar van 2021 wordt opengesteld? Waar begin ik als ik wil omschakelen met mijn bedrijf?

Tijdens het Groeien naar morgen Webinar over het Omschakelprogramma vertellen Casper Holl (MT-lid Agro-economie bij LNV), Pieter Baars (manager strategie Nationaal Groenfonds) en melkveehouders Sanne en Christian Klein Koerkamp van Heerlijkheid Linde in gesprek met moderator Jessica van Spengen over omschakelen in de praktijk en de noodzaak van het Omschakelprogramma.

Het Webinar is op 30 april 2021 van 13:00 tot 14:00 live te volgen via een individuele link die je na aanmelding ontvangt. Bij aanmelding en tijdens het Webinar kan je vragen stellen.

meer informatie en inschrijven: hier

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?