8 juni – Voedsel Verbindt Live: Slimmere Voedselstromen

Ongeveer 30% van alle vervoerde goederen in Nederland zijn agri-food gerelateerd en de vraag naar logistiek in de agri-foodsector alleen maar toe. Om onze regio leefbaar, veilig en bereikbaar te houden, is een logistieke systeeminnovatie nodig die we alleen door samenwerking bereiken. 
Op 8 juni gaan we vanuit Voedsel verbindt met elkaar in gesprek over de systeeminnovatie in agri-foodlogistiek en wat we daar samen voor kunnen doen.

Waar en wanneer?

Donderdag 8 juni, 15:30 – 18:00

Food forum Almere, Arboretum West 100 1324 Almere

Sprekers

Danielle de Bruin, adviseur duurzame mobiliteit, ontwikkelde samen met de Vervoersregio Amsterdam een netwerkvisie op logistieke hubs. Is dit de systeeminnovatie die de agri-foodlogistiek klaar maakt voor de toekomst of is er meer nodig? En gaat het snel genoeg voor het klimaat?

Kees Willem Rademakers, heeft een achtergrond in duurzame stadslogistiek bij PostNL en is docent-onderzoeker horeca en voedsellogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam Hij neemt ons mee langs verschillende projecten waarin stappen worden gezet om de agrifoodlogistiek in Metropool Regio Amsterdam te verduurzamen en laat zijn kritische licht schijnen over wat nodig is om deze op te schalen. 

Muhanad Alsalhi, co-owner van Verstrade. Bij VersTrade verbinden we in een open online marktplaats (ambachtelijke) foodproducenten en de horecamarkt met elkaar: bestelling, betaling, facturering en bezorging worden direct georganiseerd. Een gemakkelijk en transparant proces, waarbij jij zelf aan de knoppen zit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. 

Ook ondernemers spannen zich in voor slimmere voedsellogistiek voor haar klanten. Maar heeft de ondernemer een oplossingsrichting die bijdraagt aan een duurzame en slimmere voedselstromen? 

We nodigen je van harte uit voor deze Voedsel Verbindt LIVE netwerkbijeenkomst. Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden. Ontmoet anderen die zich bezighouden met logistiek in de wereld van voedsel én voedt ons met ideeën tijdens het interactieve gedeelte.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?