7 feb – Gezonde Bodem als Verdienmodel (Livestream)

7 tot en met 12 februari is de Week van de Circulaire Economie. Verschillende Webinars en Livestreams worden georganiseerd. Innovatieve ondernemers en voorlopers nemen je mee op hun circulaire reis en reiken handvatten aan om zelf ook circulair aan de slag te gaan. Een deel van de online bijeenkomsten is toegespitst op de agri & food sector. Ga mee op verkenning. Volg de livestreams en ontdek hoe circulair ondernemen een verdienmodel kan worden.

Gezonde Bodem als Verdienmodel

In 2030 moet Nederland naar 50% circulair. Voor de agrarisch sector betekent dat de weg naar Kringlooplandbouw. Hoe combineer je een gezonde bodem met kringloop en met een gezond verdienmodel?

Tijdens deze livestream geeft gespreksleider Franck Kuiper (Provincie Noord-Holland) het woord aan Irene Kramer (LMB W.N. Kramer), Mark Berger (Bij de Oorsprong), Grietsje Hoekstra (CONO kaasmakers) en Han Lammers (PUURGroenten). Een gesprek over het belang van een gezonde bodem en hoe regionale ondernemers werken aan die gezonde bodem. Denk aan het zelf gebruiken van natuurlijke reststoffen, gebruik maken van organische mest voor de biodiversiteit en de waarde van Bokashi.

De livestream Gezonde Bodem als Verdienmodel is onderdeel van een reeks van 4 livestreams op 7 februari, die binnen de Week van de Circulaire Economie wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, de BUCH gemeenten, gemeente Hollands Kroon en Circulair West-Friesland. De andere 3 livestreams in deze reeks zijn gericht op biogrondstoffen, bouw en textiel.

Volg de Livestream op maandag 7 februari om 12:00u online

Benieuwd naar het hele programma van de Week van de Circulaire Economie?

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?