6 juli – Digitaal vragenuur subsidie voor duurzaam regionaal voedsel

Werk jij samen met andere partijen aan duurzame landbouw en kortere ketens in het Noord-Hollandse voedselsysteem? Dan kun je in aanmerking komen voor financiële ondersteuning, met de subsidieregeling ‘Voedselvisie Noord-Holland 2022’. Vanaf 1 juli 2022 stelt de provincie Noord-Holland 700.000 euro beschikbaar. Wil je meer weten over deze regeling? Haak aan bij het Digitaal vragenuur via Zoom, op woensdagavond 6 juli tussen 20:00 en 21:00.

Doel van de subsidie

De provincie wil met de subsidieregeling een steuntje in de rug geven aan goede ideeën. Ideeën die het voedselsysteem meer in balans brengen met oog voor onze leefomgeving, het milieu en onze gezondheid. Zodat we samen projecten realiseren, waarbij we gaan voor gezonde verdienmodellen voor agrarisch ondernemers en voor korte ketens in de provincie.

Digitaal vragenuur woensdagavond 6 juli

Op woensdagavond 6 juli (20.00 tot 21.00 uur) organiseert de provincie een digitaal vragenuur via Zoom.  Wil je meer weten over de doelen en specifieke voorwaarden van de regeling? Of wil je voorbeelden horen van projecten die in aanmerking kunnen komen? Meld je aan via onderstaande knop. Je krijgt de link naar de bijeenkomst vervolgens toegestuurd.

We ontmoeten je graag digitaal op 6 juli!

Details in het kort

- Je kunt een subsidieaanvraag indienen via Subsidies - Provincie Noord-Holland (1 juli - 1 oktober 2022).
- Er is in totaal €700.000 beschikbaar, dit wordt verdeeld over zeven regio’s.
- De beoordeling van de subsidieaanvragen gebeurt op volgorde van binnenkomst.
- Om kans te maken werk je samen met andere partijen in de voedselketen en maakt minimaal één agrarisch ondernemer uit Noord-Holland onderdeel uit van jullie samenwerkingsverband.
- Jullie plan levert een bijdrage aan de provinciale doelstellingen op het gebied van kringlooplandbouw, natuurinclusieve of regeneratieve landbouw of het verkorten van de keten. Hier ontdek je meer over tijdens het digitale vragenuur.


Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?