31 mei – Future Farming & Food Experience

Op dinsdag 31 mei organiseren NPPL en Boerderij van de Toekomst de ‘Future Farming & Food Experience’. Laat je inspireren over hoe jouw bedrijf er uitziet in 2030 en wat er met de nieuwste technologie nu al kan. Tijdens de ‘Future Farming & Food Experience’ kun je op verschillende manieren in gesprek over de landbouw van de toekomst en kennismaken met de bijbehorende uitdagingen en oplossingen.

Waar en wanneer?

Boerderij van de Toekomst – Edelhertweg 1 in Lelystad

Dinsdag 31 mei – 09:30 – 18:00

Hier kun je onder andere:

  • Met collega’s en onderzoekers jezelf verdiepen in wat je kan doen om je bedrijf (1) klimaatbestendig te maken en (2) hoe je een bijdrage aan biodiversiteit kan leveren binnen een productief landbouwsysteem.
  • De bodem van het fieldlab beoordelen én je aanmelden om mee te doen aan een Citizen Science project met de bodem op je eigen bedrijf.
  • De dialoog aangaan in verschillende sessies met collega’s en mensen uit het bedrijfsleven over diverse onderwerpen (zoals gewasbescherming in de toekomst, technologie/data en verdienmodellen)
  • Speeddaten met onderzoekers, ketenpartners, maatschappelijke organisaties en beleidsmakers.
  • Jouw idee van de toekomst laten verbeelden door een tekenaar.

Velddemonstraties robots

Ervaar zelf hoe een tiental veldrobots en data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie.

Foodplein

Het evenement heet niet voor niets Future Farming & Food Experience, want er is een heus foodplein met bekende en nieuwe producten en gerechten. Op dit plein kun je ook kennismaken met nieuwe producten van innovatieve startups.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?