30 juni – Nationale Stakeholder meeting korte ketens


Online event


Op woensdag 30 juni van 13:00 tot 16:00 organiseert het Smartchain-consortium in samenwerking met Floriade, Universiteit Utrecht en het Nederlands Bakkerij Centrum een online evenement. De resultaten van meer dan 3 jaar onderzoek naar korte voedselketens in 14 Europese landen worden gepresenteerd. Ben je boer, voedselproducent of een (andere) stakeholder die betrokken is bij/of geïnteresseerd in SFSCs in Nederland? Neem deel aan de workshop en discussieer met de projectpartners en andere belanghebbenden. Het project wil zijn resultaten en uitkomsten met u delen en bovendien zal uw feedback na de workshop zeer belangrijk en relevant zijn voor de succesvolle uitvoering van SMARTCHAIN.

SMARTCHAIN


Deze multi-stakeholder workshop wordt georganiseerd in het kader van het project SMARTCHAIN: Towards Innovation – driven and smart solutions in short food supply chain. Het project heeft als doel de verschuiving naar collaboratieve korte voedselvoorzieningsketens te bevorderen en te versnellen en, via concrete acties en aanbevelingen, nieuwe robuuste bedrijfsmodellen en innovatieve praktische oplossingen te introduceren die het concurrentievermogen en de duurzaamheid van het Europese agrovoedingssysteem verbeteren. SMARTCHAIN wordt gecoördineerd door de Universiteit van Hohenheim, Stuttgart (Duitsland).

Doel


De multi-stakeholder workshop wordt georganiseerd door Amped Concepts BV. en heeft als doel het overdragen en verspreiden van alle kennis en relevante resultaten (b.v. best practices, toepasbare innovaties, aanbevelingen, etc.) die door het project zijn geproduceerd en verzameld. Deze workshop zal concrete ondersteuning bieden aan de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe innovatieve en succesvolle oplossingen voor boeren, voedselproducenten en andere belanghebbenden die betrokken zijn en/of geïnteresseerd zijn in SFSCs. Voordat u beslist of u wilt deelnemen, is het belangrijk dat u begrijpt waarom de workshop wordt gehouden en wat deze inhoudt. klik daarom op de knop meer informatie en lees deze goed door.

Als deelnemer en stakeholder:

  • doet u kennis op van de laatste ontwikkelingen in korte ketens;
  • krijgt u toegang tot zeer praktische kennis uit 9 landen;
  • krijgt u gratis toolsets om uw korte keten te verrijken;
  • krijgt u toegang tot online kennisprogramma’s en toetsing op de situatie in Nederland.

Dit evenement vindt live plaats vanuit het Floriade Food Forum.

De workshop wordt gemodereerd door Local2Local, Amped, Floriade Food Forum, Universiteit Utrecht en NBC.


Smartchain Nationale Stakeholder meeting korte ketens
30.06.2021, 13:00 – 16:00


		SMARTCHAIN Nationale Korte Keten Stakeholdermeeting image

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?