29 sept – Proteïn shift – Voedsel Verbindt Live

Op 29 september 2022 organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent over de Proteïn Shift in ons Voedsellandschap. Dé transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitconsumptie.

“In het Voedsellandschap van Flevoland en Noord-Holland zetten ondernemers zich maximaal in voor de zoektocht naar productie en afzet van regionale plantaardige eiwitten. Ons doel is een eerlijk verdienmodel voor de boer, korte ketens, een voedsellandschap met duurzame bodems, goede waterkwaliteit en gevarieerde biodiversiteit.” licht Carlo Verhart, van Voedsel Verbindt, toe. “Dit netwerkevent helpt je op weg om ook meer plant-aardig te ondernemen, want dit is de sleutel voor toekomstbestendige agri&food bedrijven.”

Samen met de wetenschap, kennisinstellingen, beleidsbepalers en ondernemers stimuleert Voedsel Verbindt Proteïn Shift initiatieven. “We nodigen je van harte uit voor deze Voedsel Verbindt LIVE netwerkbijeenkomst om jouw collega’s binnen het voedselsysteem te ontmoeten. Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden die worden gepresenteerd, neem kennis van de stand van de wetenschap en het huidige beleid.”

We zien je graag op 29 september a.s. in VIEW Almere (direct naast de Floriade). Parkeren kan op eigen terrein van VIEW.

Locatie en tijd

29 september 2022 – Aanvang 15.30 uur 
Locatie VIEW Almere, naast de Floriade

Programma

15.15 uur   Inloop
15.30 uur   Welkom en opening
15.40 uur Wetenschap:  Samantha Joosten Studio Fava
16.00 uur   Bedrijfsleven: Bean me Up!
16.20 uur   Beleid & perspectief
16.40 uur   Ronde tafel: Tijd voor vragen
17.00 uur   Netwerken: Borrel met heerlijke plant-aardige hapjes uit de regio
18.00 uur   Einde


We zien je graag op 29 september a.s. in VIEW Almere (direct naast de Floriade).

Je kunt ook online meekijken, je ontvangt hiervoor een link om het netwerkevent te volgen. Geef je keuze aan bij het aanmelden.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail