29 maart – Webinar: From the virtual field to the real field

Boeren hebben een schat aan data en monitoringsystemen om hun activiteiten te optimaliseren. Tim van der Leck van Topcon onderzoekt hoe boeren op hun eigen manier kunnen boeren, maar dan beter, door gebruik te maken van volledige workflow-begeleiding en gegevenssystemen om de gegevens die ze verzamelen nauwkeurig te interpreteren.

From the virtual field to the real field – The role of data in precision farming

Een Engelstalig Webinar, georganiseerd door Topcorn en Future Farming.

Datum: 29 maart

Tijd: 15:00 – 16:00

Om efficiëntie en productiviteit te maximaliseren, is het van cruciaal belang om digitale systemen samen te brengen en ze toe te passen in de praktijk van het bedrijf. In het Webinar vertelt van der Leck hierover. De titel van zijn presentatie: How full-workflow guidance systems can help you farm your way – but better.

Dr. Ir. Pepijn van Oort is Researcher Precisielandbouw/ Crop Growth Modelling bij Wageningen Plant Research. In het Webinar vertelt hij over het ‘Digital Future Farm’ project waar hij een rol in speelt en over het digitale platform ‘FarmMaps’ waarin modellen worden ontwikkeld die kunnen worden toegepast in de aardappelteelt. De titel van zijn presentatie: Presentation title: Realtime monitoring, forecasting and management of crop growth.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?