28 t/m 30 sept – Seed meets Technology

Seed meets Technology is een evenement met de focus op innovatieve zaadtechnologie. De zevende editie van Seed meets Technology vindt plaats van 28 t/m 30 september in Seed Valley in Noord-Holland. Tijdens het evenement kun je kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, verdelingsondersteuning, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen. In de beurshal en op demovelden worden allerlei innovaties gedemonstreerd. Op de ‘Vegetable Trials’ demovelden wordt ook teelt op water gedemonstreerd. De beurs heeft een internationaal karakter.

Symposia en bijeenkomsten


Naast de symposia die worden organiseert, kunnen deelnemers zelf ook een bijeenkomst, lezing of workshop organiseren. De thema’s van de symposia zijn dit jaar gericht op groene zaadbehandelingen, sensoren om water- en stikstofgebruik terug te dringen en hydroponics.

Voor wie?


Onder de bezoekers vallen professionals in de zaadsector, wederverkopers van zaden en aanverwante producten en grote telers. Daarnaast is het programma interessant voor zaadtechnologen, operators en teeltspecialisten van zaadbedrijven in de Seed Valley regio.

Je kunt je nu al aanmelden!


Alvast de sfeer proeven? bekijk hieronder de aftermovie van Seed meets Technology 2019

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?