Kijk nu terug: Subsidie voor groen-economisch herstel – 2 Webinars

Wil je op een duurzame manier investeren in de toekomst van jouw landbouwbedrijf? Samen met anderen een idee uitwerken voor een duurzaam verdienmodel voor de landbouwsector? Of in een gebied samenwerken aan de klimaatdoelen of het verhogen van de biodiversiteit? Hiervoor kun je eind 2021 subsidie aanvragen.

De subsidie is verdeeld in 2 regelingen: Investeren in groen-economisch herstel en Samenwerken voor groen-economisch herstel, beiden opgesteld vanuit het Economisch Herstelfonds (EHF). Dit Europese fonds helpt de landbouwsector economisch sterker te maken na de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Tijdens twee Webinars op 26 oktober, zijn onder andere de voorwaarden voor beide regelingen en de manier waarop je de subsidie kunt aanvragen besproken.

Webinar Investeren in groen-economisch herstel


Door deze regeling is ruim € 35 miljoen beschikbaar voor investeringen in landbouwbedrijven. Met deze subsidie bereid je niet alleen jouw bedrijf voor op de toekomst. Je helpt ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Inhoud Webinar


RVO praat je bij over de subsidie voor het investeren in groen-economisch herstel van jouw landbouwbedrijf. Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar je op moet letten als je investeert in groen-economisch herstel van jouw bedrijf.

Dit zijn de sprekers:

  • Marlies Heerema, coördinator Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
  • Marcel Leentvaar, senior beoordelaar POP3 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Jean Pierre van Wesemael, innovatieve landbouwer uit Zeeland


Bekijk het Webinar hieronder

Webinar Samenwerken voor groen-economisch herstel


Door deze regeling is € 15 miljoen beschikbaar voor vernieuwende en duurzame projecten voor de landbouwsector. Met deze subsidie bereid je niet alleen de landbouwsector voor op de toekomst. Je helpt zo ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Inhoud Webinar


RVO praat je bij over de subsidie voor het samenwerken aan groen-economisch herstel van de landbouwsector. Welke voorwaarden gelden voor de subsidieaanvraag en hoe vraag je hem aan? Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar je op moet letten als je samen werkt aan een duurzamere en economisch sterkere sector.

Dit zijn de sprekers:

  • Jan van Esch, senior beleidsmedewerker bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
  • Geert Janssen, beoordelaar 3e Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Kees Anker, senior adviseur bij Regiebureau Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP)

Bekijk het Webinar hieronder

Deel dit artikel met anderen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail