23 Feb Startbijeenkomst LEADER

Iedereen die in de Kop van Noord-Holland woont, werkt of naar school gaat, kan de komende maanden meepraten over LEADER.

Wat is LEADER?

LEADER is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat speciaal bedoeld is voor kleinschalige, lokale projecten die van belang zijn voor de regio. LEADER is niet alleen een pot met geld, maar staat voor een specifieke aanpak van plattelandsontwikkeling. De Kop van Noord-Holland (gemeenten Hollands Kroon, Texel, Schagen en het buitengebied van Den Helder) is al ruim 20 jaar als LEADER-gebied actief.
 
Vanaf eind 2023 gaat weer een nieuwe periode van start. Om een nieuwe LEADER-periode mogelijk te maken, moet een Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS) worden opgesteld. Dit moet een plan worden door, van en voor alle inwoners van het gebied. Je wordt dus van harte uitgenodigd om mee te praten.

Startbijeenkomst

Op donderdagavond 23 februari vindt er een startbijeenkomst plaats. Iedereen die interesse heeft kan deelnemen. Dat kan vanuit een organisatie, bedrijf, dorpskern, bewonersgroep of als individu. 

  • Datum: Donderdag 23 februari 2023
  • Tijd: 18.45 tot 21.30 uur
  • Locatie: Leven van de Wind, Oosterterpweg 12, 1771 SJ Wieringerwerf

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via LEADER@nhn.nl. Of lees meer op subsidiepagina ‘Subsidie plattelandsontwikkeling Kop van Noord-Holland’.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?