23 & 30 aug – NPPL on Tour 2022

Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) organiseert jaarlijks open dagen op bedrijven van deelnemers. Dit jaar zetten twee ondernemers hun deuren open om hun ervaringen met precisietoepassingen met je te delen. Dit samen met de experts van Wageningen University & Research en toeleveranciers die samenwerken met de deelnemers.

Dinsdag 23 augustus – Akkerbouwbedrijf Klaas Schenk

Tijd: vanaf 17:00 u. tot 22:30 u
Locatie: Lotweg 26, Anna Paulowna (Noord-Holland.)

Wat is er te zien en te horen?

Dinsdag 23 augustus ben je te gast bij Klaas Schenk in Anna Paulowna in Noord-Holland. Klaas richt zich met name op de bodem op het gebied van watermanagement met techniek en kennis. Het wordt een interessante middag met standhouders die producten en diensten bij Klaas hebben geleverd. Ze delen graag hun ervaringen.

Voorafgaand aan het NPPL on Tour-programma wordt op het bedrijf van Klaas het Zoetwaterboeren project officieel geopend. Klaas heeft met watermanagement al veel ervaring opgedaan op zijn eigen akerbouwbedrijf.

Dinsdag 30 augustus – Proeftuin van Pallandtpolder

Tijd: vanaf 17.00 u. t/m 22.30 u.
Locatie: Kruisweg 1, Middelharnis (Zuid-Holland)

Wat is er te zien en te horen?

Op dinsdag 30 augustus staat de Proeftuin van Pallandtpolder in Middelharnis centraal. Huibert Groeneveld, eigenaar van een melkveebedrijf en Remco Wesdorp, eigenaar van een akkerbouwbedrijf, werken samen in de Proeftuin van de Pallandt polder op het gebied van Kringlooplandbouw en Natuurinclusief terrein. Ook hier volop aandacht voor techniek en ook de praktische invulling van strokenteelt.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?