22 nov – Buurderij Haarlem 3 jaar

Al 3 jaar brengt Buurderij Haarlem producenten uit de regio en consumenten uit de stad bij elkaar. De Buurderij werkt met een online bestelomgeving en fysieke afhaalpunten in de stad. Bij het fysieke afhaalpunt in de Pelgrimkerk viert de Buurderij haar derde verjaardag op dinsdag 22 november.

Buurderij verantwoordelijke Rogier Tan: “We zijn trots dat we een groot aantal mensen bij elkaar hebben gebracht, die het belangrijk vinden om te weten waar hun eten vandaan komt en die rechtstreeks kopen van producenten die met respect voor de Aarde lekker eten en drinken maken. Elke week kun je rechtstreeks van onze Boeren en Ambachtelijke makers het allerlekkerste eten en drinken bestellen. Dankzij de prijs van de challenge ‘Méér eten uit de regio’ van Provincie Noord-Holland en Voedsel Verbindt zijn we nu ook te vinden in Bennebroek en binnenkort hopelijk ook in Heemstede, Zandvoort en/of Schalkwijk.

Kom je naar de 3e verjaardag van Buurderij Haarlem? 

Het feestje is op dinsdag 22 november tussen 17.30 en 20.00 uur in de Pelgrimkerk, Stephensonstraat 1 in Haarlem Zuidwest.
De producenten zorgen voor een hapje en een drankje en wellicht ga jij ook geïnspireerd weer naar huis.

“Neem gerust andere geïnteresseerde buren mee, want dit is hét moment om ze enthousiast te maken en te laten proeven van de mooie producten. Voor nieuwe buren hebben we een prettige verrassing in petto.”

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?