22 april: Eind-event MBO Challenge Voedselverspilling 2020-2021

Studententeams hebben het afgelopen jaar nagedacht over innovaties die bijdragen aan het voorkomen en verminderen van voedselverspilling. Dit deden zij aan de hand van voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en organisaties. In het eindevent delen zij hun ideeën en maakt de jury bekend van welke innovaties zij het meest enthousiast zijn geworden.

Het event is live te volgen op donderdag 22 april 2021 14:00 – 15:00

Het eind-event wordt digitaal uitgezonden vanaf Het Suikerterrein in Groningen en is te volgen via een livestream. De presentatie wordt verzorgd door Femke Kingma en Jolien Timmermans, studenten van het team Terra MBO dat de challenge van vorig jaar won met Pompoenpatat.

Via deze link kun je donderdagmiddag 22 april de livestream bijwonen: https://www.livestream-service.nl/mbochallenge

De link wordt een kwartier voor de start geactiveerd.

Heeft jouw bedrijf of organisatie een voedselverspillingsvraagstuk en zou je bij de volgende editie graag meedoen? Dan kun je je alvast opgeven voor de editie van 2021-2022. Meer informatie vind je hier.

Wat houdt de challenge in en waarom wordt hij georganiseerd? In dit filmpje, gemaakt naar aanleiding van de vorige editie, vertellen organisatoren en deelnemers erover:

De MBO Challenge Voedselverspilling wordt mogelijk gemaakt door Groen KennisnetJong Leren EtenLeren voor morgenKatapultDOONStichting Samen tegen VoedselverspillingProvincie Noord-HollandClusius CollegeTopsector Agri & Food, NH food en Groenpact

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?