20 april – Startdag Kansen voor West III

Het stimuleringsprogramma Kansen voor West gaat in 2022 met een derde editie van start. Op woensdag 20 april 2022 is de startdag, waar je alles te weten kunt komen over het programma.

Waar en wanneer?

Locatie: Ahoy Rotterdam
Datum: 20 april 2022
Tijd: 13:00 – 18:00 (inloop en lunch vanaf 12:00)

Economisch stimuleringsprogramma

Kansen voor West III is een economisch stimuleringsprogramma voor West-Nederland. De 4 Randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de 4 grootste steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht), hebben gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Kansen voor West III is een vervolg op eerdere edities en loopt van 2022 t/m 2029. In deze periode is er twee keer per jaar een openstellingsmoment waarop diverse ‘calls’ worden opengezet. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

In Kansen voor West III staan deze 6 doelstellingen centraal:

  • Innovatie
  • energie-efficiëntie
  • hernieuwbare energie
  • energiesystemen
  • circulaire economie
  • duurzame stedelijke ontwikkeling. 

Startdag 20 april

Op de startdag wordt de werking van het programma uitgelegd. Waar moet je aan denken bij een aanvraag? Welke valkuilen zijn er mogelijk? Ook hoort de organisatie graag welke vragen jij hebt. Op dit evenement worden daarnaast verschillende mooie resultaten van de vorige editie van Kansen voor West getoond, ter inspiratie voor potentiële projecten.

Na deze bijeenkomst heb je meer zicht op actuele innovaties rondom de maatschappelijke opgaven. Je bent in de gelegenheid om relevante steunpunten (4 provincies en 4 grote steden) te ontmoeten, én je hebt zicht op de voorwaarden voor financiering door Kansen voor West III. Je bent geïnspireerd om ermee aan de slag te gaan!

Europa

Europa investeert in de toekomst.
Kansen voor West komt tot stand met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?