Nieuws

Het netwerk van Boer & Business in Balans staat niet stil. We werken samen aan een beweging naar een duurzamer en betaalbaar voedselsysteem. Bewegen betekent doen en er wordt veel gedaan!

Op deze pagina delen we regelmatig nieuwe oproepen en activiteiten. Zoals aankondigingen van webinars, evenementen en behaalde resultaten. Ook vind je hier informatie over subsidieregelingen en kun je de laatste filmpjes bekijken. Kijk ook eens bij kennis, innovatie of initiatieven voor een beeld van wat er allemaal gebeurt in Noord-Holland.

Uitgelicht nieuws

Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden, ontmoet anderen die zich bezighouden met logistiek in de wereld van voedsel én voedt ons met ideeën tijdens het interactieve gedeelte.
Geïnteresseerd in de laatste cijfers en trends over land- en tuinbouwsectoren in Noord-Holland? Raadpleeg dit portaal.
De provincie Noord-Holland stelt in de Haarlemmermeer een eigen perceel beschikbaar voor een experiment met agroforestry.
Amstelland en Meerlanden
Voedselketen

12 mei – Proeverij HeelHaarlemmermeer

Dit evenement is een voorproefje van een nieuw impactprogramma. Wie mee wil werken aan een duurzamer en gezonder voedselsysteem in Haarlemmermeer is van harte welkom. Zowel namens een bedrijf, vanuit de overheid, het onderwijs of als burger.

Lees meer »
Nieuws

Video's

Bekijk meer nog meer video’s op onze playlist op YouTube.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?