Innovatie

Boer & Business in Balans wil graag innovatie delen en aanzetten tot innovatie binnen de agri & food sector.

Innovatie is meer dan alleen een technische verbetering. Innovatie kan ook in bijvoorbeeld management of marketing plaatsvinden. De impact van het op een nieuwe wijze toepassen van een bestaand product kan immers even groot zijn als de impact van de introductie van een nieuw product. In Noord-Holland zijn héél véél innovatieve ondernemers. In onderstaande blogs vertellen zij en wetenschappers over hun innovaties. Laat je inspireren door hun verhalen en als je zelf ook een innovatie wil delen laat het ons dan hier weten.
Noord-Holland
Boer

10 maart – Kennisdag Smart Farming

Greenport NHN organiseert op 10 maart voor de tweede keer een kennis- en netwerkdag rond smart farming. Op het programma staan presentaties over o.a. plantspecifiek- en realtime spuiten, precisie technologie ontwikkeling in pootaardappelen, data gedreven landbouw, en Robotisering in broccoli.

Lees meer »
Noord-Holland
Voedselketen

Innovatiefonds Noord-Holland

Werk jij aan een innovatief product, productieproces of dienst en ben je op zoek naar een maatwerk lening om jouw idee verder te kunnen brengen? Kijk dan eens naar het Innovatiefonds Noord-Holland. Dit fonds is opgericht door de provincie Noord-Holland in…

Lees meer »
Innovatie
Regio