Studenten helpen voedselverspillingsvraagstukken op te lossen

Na het grote succes van de voorgaande challenges, start in september de derde editie van de MBO Challenge Voedselverspilling. Tijdens de challenge bedenken studententeams innovatieve oplossingen voor bedrijven en organisaties om voedselverspilling te verminderen. Onderwijsinstellingen en bedrijven of organisaties met een challenge, kunnen zich nu alvast inschrijven. Aanmelden kan tot 15 oktober.

De MBO Challenge Voedselverspilling 2021-2022


Tot 15 maart 2022 werken studententeams aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en organisaties, en ze denken na over innovaties die bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling. Een deskundige jury beoordeelt de ingediende cases. Genomineerde teams worden uitgenodigd voor de finale. In april 2022 vindt het eindevent plaats waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt, de datum wordt nog bepaald.

Aanmelden


Aanmelden kan tot 15 oktober 2021 via onderstaande knoppen.


Vorige editie


De MBO Challenge 2020-2021 is gewonnen door een studententeam van Aeres MBO Almere. Dertig studententeams deden mee aan de vorige editie en zes team waren genomineerd voor de prijs.
Bekijk hier de livestream van de uitreiking en alle video’s. Meer informatie over de vorige editie vind je hier.

Partners


De MBO Challenge Voedselverspilling wordt mogelijk gemaakt door DOON, Food Praktijkcluster CIV Groen, Clusius College, Groen Kennisnet, Groenpact, Jong Leren Eten, Katapult, Leren voor morgen, NH food, Provincie Noord-Holland, stichting Samen tegen Voedselverspilling en Topsector Agri & Food.

Jong Leren Eten
Leren voor morgen
KATAPULT
DOON
Samen tegen voedselverspilling
Provincie Noord-Holland
Topsector Agri & Food
Clusius college
NH food
Groenpact
Groen Kennisnet
Food praktijkcluster van CIV Groen

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?