Noord-Hollandse voedselondernemer, zien we jou binnenkort in ons bedrijfsrestaurant?

Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt namelijk veel voedsel van hoge kwaliteit geproduceerd. Dat laten we graag zien, bijvoorbeeld via het platform Boer & Business in Balans, maar vanaf oktober* ook in ons bedrijfsrestaurant.

Samen met onze cateraar Eurest Services gaan we Noord-Hollandse voedselondernemers een podium bieden in het bedrijfsrestaurant. We nodigen boeren en voedselverwerkers uit om hun verhaal en producten te delen. Eurest Services verwerkt het product in een heerlijk gerecht dat in het bedrijfsrestaurant geproefd kan worden. Zo laten we onze medewerkers zien welke producten er in de regio te vinden zijn. We starten in oktober, tijdens de Dutch Food Week, maar willen dit een langere periode blijven doen.

Ben jij een ondernemer die met passie werkt aan goed voedsel in Noord-Holland? Lijkt het je leuk om jouw product onder de aandacht te brengen bij onze organisatie en medewerkers?


Zo kun je meedoen


Stuur een mail naar boerenbusinessinbalans@noord-holland.nl en laat ons weten dat je mee wil doen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij komen graag met je in contact ook om te verkennen wat er mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

*onder voorbehoud van heropening bedrijfsrestaurant

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?