Biodiversiteit op je Bord

Chefs, restaurants en cateraars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud en herstel van biodiversiteit. Dat kan door ‘biodiversiteitvriendelijke’ producten op de menukaart te zetten en daarover met gasten te communiceren. Biodiversiteit op je bord is een programma dat is opgezet door Dutch Cuisine en een van onze icoonprojecten in Noord-Holland voor een duurzamer voedselsysteem. Het koppelt landbouw die goed is voor biodiversiteit, en de producten die daaruit voortkomen, aan catering en horeca.

Voedselvisie-icoonproject Biodiversiteit op je Bord van Dutch Cuisine is al sinds januari 2023 onderweg. Hoog tijd dus voor een uitgebreide video op Boer & Business in Balans. Bekijk in de video hieronder hoe voedsel de reis maakt van het land tot op het bord in een restaurant!
De productie van deze video was in handen van studenten van Mamedia.
Een video voor ondernemers die bij het initiatief willen aansluiten: Waarom deelnemen aan het Biodiversiteit op je Bord-programma?

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?