Kom naar de regionale bijeenkomsten ‘Kansrijke Korte Ketens’

Ben je boer, tuinder of voedselproducent en wil jij starten met afzetten in de korte keten? Of werk je al met directe afzet en wil je daarin groeien? Kom naar de gratis regionale bijeenkomst in Hollands Kroon (West-Friesland) van Kansrijke Korte Ketens in samenwerking met Voedsel Verbindt.

Tijdens deze bijeenkomst spreek je andere ondernemers, krijg je een kijkje in de keuken bij een inspirerend bedrijf en leer je over je eigen marketing in de korte keten. Download hier de flyer van het event.

  • Wanneer: 22 mei 2024
  • Waar: Leven van de Wind akkerbouw en vergaderlocatie van familie De Graaf, Oosterterpweg 12 in Wieringerwerf
  • Hoe laat: 12:30-16:00
  • Kosten: gratis, inclusief lunch

Wat houdt het project Kansrijke Korte Ketens in? Met het project willen we met boeren en tuinders in heel Nederland kennis en ervaring uitwisselen over de korte keten. In 2023 en 2024 organiseren we diverse activiteiten en bijeenkomsten:

  • We houden regionale bijeenkomsten op mooie locaties (gratis middagen);
  • We geven praktische trainingen (een compleet traject van 3,5 dag voor € 200,- ex BTW) over afzet in de korte keten (voor starters en gevorderden);
  • We bouwen een online community om elkaar gemakkelijk (online) te vinden voor het stellen van vragen en uitwisselen van tips & tricks.

Word lid van Van Eigen Erf als je graag collega-ondernemers spreekt om praktische tips en inspiratie op te doen over korte keten afzet. Kijk op de website Van Eigen Erf voor de data van andere activiteiten. Stichting Van Eigen Erf is een landelijk samenwerkingsverband van biologische boeren die ‘rechtstreeks van de boer eten’ uit de eigen regio promoot.

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?