20 nov – kennisdeling Korte Keten – The Farm Kitchen

Een informatieve middag over het opzetten van een korte keren tussen boer en afnemer en de omschakeling naar regeneratieve landbouw

Hoe zet je een hechte korte ketensamenwerking op? Jonathan Karpathios en teler Jan Ham delen graag hun ervaring. Zij hebben met The Farm Kitchen een lokaal voedselsysteem opgezet. Alles wat van het land komt bij Jan, wordt in een mobiele keuken op het erf gewassen. Vanuit daar wordt het voedsel direct naar de kantines en de kookfabrieken van The Farm Kitchen gebracht, waar het verder verwerkt wordt tot gezonde maaltijden die naar bedrijfsrestaurants in de regio gaan. Het is een van de Noord-Hollandse icoonprojecten die mede mogelijk gemaakt worden door de Provincie Noord-Holland.

Waar en wanneer?

20 november
14.00 – 16.30 uur
De Elisabeth Hoeve: Hoofdweg 1379, Nieuw-Vennep

Wat kun je verwachten?

  • Kennis over de samenwerking tussen The Farm Kitchen en Gebroeders Ham
  • Bespreken van leermomenten en uitdagingen in het opzetten van een korte keten tussen boer en afnemer
  • Aandacht voor de omschakeling naar regeneratieve teelt.
  • Gelegenheid om vragen te stellen aan Jan Ham en Jonathan Karpathios over deze samenwerking. 

Deel dit artikel met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?